Giant fietsen

Wie in Nederland woont is zonder meer opgegroeid met fietsen. Sterker nog, de kans is groot dat je meerdere fietsen hebt op dit moment. In Nederland zijn er inmiddels meer fietsen dan inwoners. Iedereen in de maatschappij heeft een fiets die hij of zijn meerdaags gebruikt. Het kan gaan om een mooie transportfiets, ruige mountainbike, kleurrijke kinderfiets van verschillende maten, een goede elektrische fiets of een snelle Racefiets. Deze laatste zijn vaak wat duurder dan de gebruikelijke stadsfiets die je dagelijks gebruikt. Het racefietsmerk Giant maakt al decennia lang racefietsen en andere sportfietsen van zeer goede kwaliteit en waar je met veel comfort lange ritjes op kunt maken.

Giant staat voor kwaliteit, duurzaamheid en souplesse. Als je een Giant fietst ben je zeker van een fijne rit. Een nieuwe Giant racefiets zorg voor comfort, een fijn gevoel op de weg en neemt al je zorgen weg als het gaat om het materiaal.

Giant racefietsen bij Rijwiel Cash en Carry

Rijwiel Cash en Carry is al meer dan 40 jaar een begrip in Eindhoven als het gaat om de verkoop van Giant fietsen. Naast het dealerschap van Giant, dat al decennia lang actief is, is RCC ook bekend om de vele andere A-merken en de showroom in Eindhoven is zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe racefiets.

Een nieuwe Giant fiets is een genot om op te fietsen en bij Rijwiel Cash en Carry koopt u uw Giant tegen een scherpe prijs, inclusief 100% garantie en service op afstand. Koop uw nieuwe fiets ook online bij Rijwiel Cash en Carry. U zult versteld staan van de topservice!

Giant de Olympische Spelen

Kun je je nog herinneren dat Sven Kramer tijdens de Olympische Spelen van 2014 zijn Giant racefiets had meegenomen? Het terrein van een Olympische Spelen is vaak erg groot. Voor de schaatser reden genoeg om met zijn Giant fiets van de ene naar de andere locatie te fietsen. En wij geven hem zeker geen ongelijk. Een nieuwe racefiets fiets namelijk veel soepeler dan welke andere fiets dan ook. Met de minste inspanning bereik je de meeste afstand.

Kwalitatief goede fietsen in elk segment

Giant levert fietsen in elke segment. Het segment van de type fietsen, denk aan, stadsfietsen, transportfietsen en sportfietsen, maar ook het segment van de prijs. Racefietsen zijn doorgaans niet goedkoop. Voor een goede racefiets uit het hoge segment betaal je al snel 1000 euro.

Voor de echte liefhebber is een goede racefiets belangrijk. Daarnaast gaan de Giant Racefietsen erg lang mee. Mits goed onderhouden uiteraard. Giant is zo zelfverzekerd over de frames dat ze er levenslange garantie op geeft. Bovendien zorgt Rijwiel Cash en Carry voor lage passende prijzen waardoor je nieuwe Giant toch gewoon betaalbaar is!