Fietsen zit in ons bloed

Nederland is een echt fietsland, we zijn er dol op. Op vroege leeftijd wordt kinderen al aangeleerd hoe zij zich moeten redden op een tweewieler. Daarom dat wij Nederlanders zo van fietsen houden, jong geleerd oud gedaan luidt het gezegde. Doordat Nederlanders zo dol zijn op het fietsen hebben we ontzettend veel verschillende fietstypen. Zo hebben we voor moeders de moederfiets,  voor forenzen is er een vouwfiets en nog veel meer. Ouderen zijn vaak niet de lenigste meer en de personen met het grootste uithoudingsvermogen, maar fietsen doen zij nog graag. Ouderen kunnen bijvoorbeeld een elektrische fiets kopen zodat ook zij kunnen genieten van comfortabel fietsplezier.

Zelfs als we op vakantie gaan kunnen veel Nederlanders geen afstand doen van hun fiets, maar dat houdt ons niet tegen! We nemen de fietsen gewoon met ons mee. Van jong tot oud iedereen fietst of het nou naar school is, mountainbiken in de bossen of recreatief maakt niet uit.

Fit blijven door te fietsen

Gezond en in vorm blijven willen we allemaal, maar we doen dit het liefst gecombineerd met iets wat we leuk vinden, Ook dit begint al vanaf kleins af aan. Vaak beginnen we op jonge leeftijd al met het beoefenen van een sport als voetbal bijvoorbeeld. Toch blijft de liefde voor fietsen nog altijd even groot te zijn en wordt er ook gesport door te fietsen. Wielrenners, mountainbikers, BMX en nog veel meer. Kortom Nederlanders proberen zoveel mogelijk te combineren met fietsen. Zelfs op de olympische spelen zien we ze terug de fietsen, wielersport is niet de meest bekende sport maar zeker niet onbekend. Er zijn genoeg fanatiekelingen die deze sport beoefenen en dagelijks op de fiets stappen om hier nog beter in te worden.

Fietsen is naast zwemmen een van de beste vormen van lichamelijke oefeningen die men kan doen. Vrijwel iedere Nederlander kan fietsen en het is een leuke manier om in beweging te blijven en tegelijkertijd te ontspannen. Naast het feit dat je blijft bewegen en er conditie wordt opgebouwd gebruikt men erg veel spieren tijdens het fietsen. Duidelijk is dat voor fietsen het onderlichaam cruciaal is, maar ook je buikspieren en armspieren gebruik je tijdens het fietsen. Kortom fietsen maakt je fit en sterk!

123sportfietsen.nl

Bent u van plan om eens wat meer beweging in uw levensstijl te verwerken, en u kunt fietsen. Dan zou u eens een kijkje kunnen nemen op de site 123sportfietsen.nl, hier hebben ze de beste sportfietsen voor de beste prijs. U geniet van het fietsplezier en zult u een stuk beter gaan voelen. Ook voor advies kunt u op deze site terecht met vragen. Wij hebben voor u deze winkel uitgekozen, omdat u hier het beste advies krijgt gecombineerd met scherpe prijzen, perfect als u wilt beginnen met fietsen om uw conditie op te bouwen of om uw spieren wat te versterken. Daarnaast zijn fietsen ook nog eens goed voor het milieu.